TIO_values_mission
TIO BV combineert top engineering met de “Fit for Purpose” aanpak: we ontwerpen, produceren en leveren de exact juiste demper, op de exact juiste tijd en voldoen aan alle gespecificeerde eisen, ongeacht de vorm, maat of moeilijkheidsgraad: van een cilindervormige tot een box demper, van een enkel component tot een turn key levering inclusief alle benodigde accessoires. Akoestische topkwaliteit, klant en bedrijfscontinuïteit, service en kwaliteit staan hoog in het vaandel. Samen maken zij ons tot de beste geluiddempers producent!

We combineren bovenstaande met bewustzijn voor duurzaamheid op alle niveaus in onze organisatie. Het milieu en duurzaamheid zijn sleutelwaarden in zowel onze akoestische specialisme als in onze organisatie. Met onze akoestische expertise voelen we ons verplicht om bij te dragen aan een “stille” wereld die verantwoordelijk heeft en neemt voor volgende generaties.

Onze missie is niet om het duurzaamste bedrijf ter wereld te zijn. Wel willen we duurzame oplossingen vinden voor alledaagse interne en externe bedrijfsvragen met respect voor mens, omgeving en gemeenschap. Sinds eind 2010 is TIO BV een Milieu Barometer Bedrijf.